ELLES TAMBÉ MATEN -diverses autores. Edició Anna Maria Villalonga-
‘Elles també maten’ no és un exercici de literatura criminal femenina, que ja existeix i rutlla molt bé. Simplement és un recull de relats que demostra que les autores catalanes escriuen allò que els surt de l’ànima, però que si cal matar, matenTretze escriptores han compost un relat ben negre. Fora  manies i supersticions. El tretze és un bon número i entre totes han construït una antologia que enlluerna per la diversitat de les veus que la integren.
Aquest llibre és un recull ric, heterogeni i farcit de registres amb la participació de Margarida Aritzeta, Teresa Solana, Carme Torras, Maria Carme Roca, Núria Cadenes, Esperança Camps, Empar Fernández, Susana Vallejo, Susana Hernández, Marta Banús, Laura Diaz-Roig, Mònica Batet i Anna Maria Villalonga.
Aquesta novetat editorial és el tercer títol de la la col.lecció de novel.la negra en català de la jove editorial barcelonina ‘Llibres del Delicte’, que és va estrenar el passat 2013 amb dos primers títols: ‘Independència d’interessos’ de Marc Moreno i ‘Coll avall’ obra dels periodistes Xavi Diaz i Marc Martínez. 
ANNA MARIA VILLALONGA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’escriptora, crítica literària i de cinema, investigadora i docent, Anna Maria Villalonga, ha estat entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, amb motiu de la publicació d’aquest llibre, on ha participat com a coordinadora i autora d’un dels relats inclosos. En aquest mateix article podeu escolta el podcast amb l’entrevista:

Article/post: 1001 – Vols llegir? – Ràdio Nova