LA TERAPEUTA de Gaspar Hernández
L’ansietat cada vegada més afecta a la gent, sobretot en aquesta època d’incertesa i por, i les relacions humanes ‘ens poden salvar d’aquest escenari’. Aquesta és la base argumental del nou llibre del periodista i escriptor Gaspar Hernández que publica una nova novel.la a través de l’editorial Columna. 
‘La terapeuta’, és el títol d’aquesta novetat editorial publicada per l’editorial Columna, que planteja en la seva història, una relació de dependència entre dos personatges i crea una narració al voltant d’aquest sentiment cada vegada més generalitzat. 
Avala aquest nou projecte literari de Gaspar Hernández la seva anterior obra, ‘El silenci’, que va obtenir un gran èxit de vendes i de crítiques. Recordem a més, que l’autor ha guanya el premi Josep Pla 2009 i és el capdavant del programa ‘L’ofici de viure’ de Catalunya Ràdio des de fa 8 temporades. 
L’ARGUMENT
L’Hèctor Amat és un actor amb ansietat. Després de presencia casualment l’assassinat d’una jove, l’ansietat el bloqueja i no el deixa recordar tot el que ha passat. Per calmar l’angoixa i recuperar la memòria, l’Hèctor visita la consulta de la psicòloga Eugènia Llort, la terapeuta que el va atendre després del crim. Aquesta relació, en un primer moment professional, es converteix en una relació de dependència que arribarà fins a extrems inusuals. Per tal que ell pugui actuar, ella anirà cada nit al teatre on l’Hèctor interpreta Dick Diver, el personatge protagonista de ‘Tendra és la nit’. Com el seu personatge, un psicòleg que s’enamora d’una pacient, ell també s’acabarà enamorant-se perdudament de la seva terapeuta. 
GASPAR HERNÁNDEZ AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’escriptor i periodista, va ser entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns 24 de febrer amb motiu de la publicació d’aquest llibre. Podeu escoltar aquesta entrevista en aquest article:

L’AUTOR
Gaspar Hernández, nascut a Sant Esteve d’en Bas l’any 1971, és un escriptor, crític literari en diversos mitjans de comunicació i periodista que actualment presenta i dirigeix el programa ‘L’ofici de viure’ a Catalunya Ràdio des de fa 8 temporades. El 2009 va guanyar el Premi Josep Pla de narrativa amb la novel.la ‘El silenci’ i el Premi Ciutat de Barcelona pel mateix programa de ràdio. 

Font/enllaç: Editorial Columna
Article/post: 1004 – Vols llegir? – Ràdio Nova