LA LLUNA DE PRAGA de Jordi Santasusagna
Narrat en primera persona pels seus dos protagonistes, ‘La lluna de Praga’ (Onada Edicions) és un thriller a cavall de dues ciutats, Manresa i Praga, amb personatges cruels, un rerefons de conxorxes polítiques i un terrible secret familiar que s’ha mantingut ocult durant massa temps. És l’hora de conèixer la veritat. El seu autor és el prolífic escriptor Jordi Santasusagna, que en un curt període de temps ha publicat dues novel.les: ‘L’infern d’alavastre’ i ‘L’Aleman’ (Ed. Alrevés) i té previst publicar-ne una de nova el proper 10 de març, amb el títol ‘Bandera negra’. 
L’ARGUMENT
En Charly és professor d’institut i l’Anna és una de les seves alumnes,filla d’una família adinerada i amb una mare especialment possessiva. Els dos, juntament amb una quinzena de companys més de quart d’ESO, emprenen un viatge de fi de curs a Praga que transcorre plàcid fins a l’última nit, en què l’Anna desapareix de forma inesperada i sense deixar rastre. La hipòtesi del segrest per motius econòmics mobilitza la policia de la capital txeca… fins que l’anàlisi de les fotografies dels companys de l’Anna mostren una imatge que capgira la investigació per complet.
JORDI SANTASUSAGNA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Dilluns 24 de febrer, Jordi Santasusagna va ser entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, amb motiu de la publicació d’aquesta novetat editorial i també del seu nou projecte editorial que sortirà a la venda el proper 10 de març, titulat: ‘Bandera negra’. Podeu escoltar el podcast amb l’entrevista en aquest mateix article:

L’AUTOR
Jordi Santasusagna (Cardona, 1971) és escriptor, guionista i autor d’obres de teatre de tots els gèneres. Ha escrit contes, guions de curtmetratges i col·labora habitualment amb diversos mitjans de comunicació. Debutà en l’àmbit de la narrativa l’any 2011 amb el thriller ‘L’infern d’alabastre’, i l’any 2013 publicà la segona novel·la, ‘L’Aleman’.
Font/enllaç: Onada Edicions
Article/post 1015 – Vols llegir? – Ràdio Nova