VLLG? – ACTUALITAT
L’associació ‘Llegir en català’ formada per 10 editorials independents catalanes ha publicat el seu nou catàleg conjunt, corresponent a les novetats que presenten cadascuna de les editorials associades per aquest primer semestre de 2014 i adreçades a la campanya de Sant Jordi. 
En aquest catàleg hi podem trobar diversitat de gèneres que passen per la narrativa, novel.la històrica, de gènere negre, de ciència-ficció, poesia, psicològica o també de caràcter experimental i alternatiu. Un ventall de noves tendències i nous autors pels quals molts poques editorials aposten tan decididament com les que configuren l’Associació ‘Llegir en català’. 
D’entre les novetats editorials que formen part d’aquest nou catàleg de primavera, hi troben les noves obres d’entre d’altres autors: Jordi Santasusagna, Tessa Julià, Rafael Vallbona, Xavier Aliaga, Josep Puigbó, Antoni Vidal Ferrando, Anna Maria Villalonga, Pep Bertran, Blai Bonet, Salvador Balcells o Santiago Rusiñol. 
Recordem que l’Associació d’editorials independents ‘Llegir en català’, la formen les editorials: Alrevés/Crims.cat, L’Avenç, El Gall, Gregal, LaBreu, LLibres del Delicte, Meteora, Periscopi, Raig Verd i Saldonar. En aquest article us oferim la possibilitat de consultar aquest nou catàleg ‘Llegir en català’ Primavera 2014 clicant aquest enllaç: http://issuu.com/llegirencatala/docs/cataleg_lec_primavera_14
Font/enllaç: Associació ‘Llegir en català’
Article/post 1018 – Vols llegir? – Ràdio Nova