VLLG? / NOVETAT EDITORIAL / PRESENTACIÓ LITERÀRIA
-infoanoia.cat-

El 4 de març va sortir a la venda el llibre de poesia “A voltes el cap em roda feliçment”, de Jordi Rica Galimany (Igualada, 1977). L´obra va quedar finalista al V Premi de Poesia Josep Maria Benet i Caparà 2013, convocat per l´Editorial Òmicron, de Badalona. És el primer llibre de l´autor. 

El poemari agrupa un seguit d´impressions, interessos, afectes i idees que conformen l´imaginari de l´autor, qui explica que “a vegades, els poemes no són sinó sensacions i percepcions momentànies, en definitiva, els misteris de la vida”. 

Jordi Rica Galimany ha col·laborat i participat en diferents propostes artístiques que ha dut a terme l´associació Labastida del Rec, entre aquestes, l’esdeveniment de poesia músicada i perfomance, “Tocapoetes”. L’autor també va participar com a artista plàstic a la primera exposició col·lectiva multidisciplinar d´art contemporani, organitzada per la gestora artística i cultura circuitartistic.

Article/post 1017 – Vols llegir? – Ràdio Nova