VLLG? / ACTUALITAT / BIBLIOTEQUES
-infoanoia.cat-

El 2013 es van registrar a la Biblioteca de Piera un total de 59.922 usuaris i 33.738 documents prestats entre revistes, llibres, música i cinema, cosa que suposa una mitjana diària de 212 usuaris atesos i 120 documents prestats.

Continua creixent significativament l’ús dels serveis relacionats amb les noves tecnologies de la informació que pot utilitzar gratuïtament tothom qui vulgui amb el carnet de la Biblioteca. 13.241 persones al llarg de tot l’any han fet ús dels serveis de Wi-fi i d’Internet i +, un servei aquest últim que permet la connexió gratuïta a Internet a més de les eines ofimàtiques.

La forta aposta per l’activitat cultural que es desenvolupa de fa ja anys és també un dels punts diferencials que identifiquen la Biblioteca. S’han dut a terme 208 activitats d’animació a la lectura amb una participació de més de 4.000 persones. A banda de les conferències, les visites escoles, els clubs de lectura per a adults i infants, els tallers de formació i les sortides culturals, destaca l’alta participació i la consolidació del projecte d’animació lectora vinculat a la mascota de la sala infantil amb iniciatives paral•leles que vinculen la biblioteca amb altres equipaments municipals com les llars d’infants i el CAP.

Així mateix, s’han dut a terme 27 guies de lectura i 24 mostres bibliogràfiques per promocionar i difondre el fons.

Pròximes propostes: sortida cultural

Fins al 14 de març hi ha temps per inscriure’s a la sortida cultural que la biblioteca pierenca ha organitzat per conèixer Vic i l’entorn històric, comercial i artístic prevista per al proper dissabte 22 de març. La ruta guiada pel centre històric (muralles, temple romà, casa de la ciutat…) es complementa amb les visites a la nau central de la catedral amb obra pictòrica de Josep M. Sert, el museu Episcopal i amb l’oportunitat de passejar per l’emblemàtic i conegut mercat setmanal a la plaça major. El preu és de 42,64 € (inclou entrades, dinar i transport) i les inscripcions es poden formalitzar a la Biblioteca.

Font/enllaç: Biblioteca de Piera (Anoia) / infoanoia.cat
Article/post 1020 – Vols llegir? – Ràdio Nova