VLLG? / ACTUALITAT
L’autora d”Olor de colònia’ i ‘La casa cantonera’, Sílvia Alcántara, ha estat convidada a la Biblioteca Central d’Igualada per participar al ‘Club del llibre’, un cicle de trobades entre escriptors i lectors promogut per la Diputació de Barcelona en col.laboració amb diverses editorials.
L’escriptora berguedana es va trobar el dimarts dia 11 de maç, a les set de la tarda, a la Biblioteca Central d’Igualada (Pl. Cal Font), amb els lectors de tots els clubs de lectura de les biblioteques de la comarca de l’Anoia, per intercanviar reflexions i anècdotes a l’entorn del fet d’escriure i, sobretot del llibre amb què es va estrenar com a escriptora i va arribar al cor de milers de lectors del país: ‘Olor de colònia’. 
Aquesta novel.la recrea la vida a la colònia Vidal, a Puigreig, que Alcántara coneix molt bé perquè hi ha viure i treballar de joveneta. La intriga, l’amor, les relacions de poder i la vida en aquest microcosmos que suposaven les colònies industrials són els ingredients principals d’una novel.la que ha guanyat nombrosos premis i que ha arribat a la petita pantalla a través d’un serial coproduït per TV3 i Diagonal Televisió. Una excel.lent adaptació televisiva que va rebre l’assessorament de la pròpia Sílvia Alcàntara, i que a més va obtenir uns bons índexs d’audiència. 

Sílvia Alcántara, va aprofitar la seva assistència per inaugurar aquestes sessions del ‘Club del llibre’, per escriure una dedicatòria a la Biblioteca Central d’Igualada i als lectors anoiencs amb aquestes paraules: ‘La cultura fa les persones lliures. Les biblioteques són el camí de la llibertat’. 

SÍLVIA ALCÁNTARA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Amb motiu de la publicació de la seva segona novel.la, ‘La casa cantonera’, Sílvia Alcántara va ser entrevistada en el programa de llibres de Ràdio Nova, en la seva edició del dilluns 21 de febrer de 2011. En aquest article teniu la possibilitat d’escoltar-la: 

Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada. 
Article/post 1022 – Vols llegir? – Ràdio Nova