FILOSOFIA DE HIELO Y FUEGO de Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Canto
‘Juego de tronos’, la saga de novel.les originals creades per George R.R. Martin i la seva adaptació televisiva, han creat addicció. Tres igualadins han posat el fill a l’agulla per a tots aquells fans o seguidors de ‘Juego de tronos’, i que els pot ajudar a comprendre tot l’univers imaginat per l’escriptor nord-americà, amb la publicació d’un llibre titulat ‘Filosofia de hielo y fuego’, a través de la editorial Ediciones Invisibles, segell que pertany a Viena Edicions. El llibre disposa d’un total de 272 pàgines, editat en castellà i prevista la seva publicació el 24 de març de 2014.
Apunt per l’estrena mundial, el proper 6 d’abril, de la quarta part de la sèrie televisiva de ‘Juego de tronos’, la publicació de ‘Filosofia de hielo y fuego’, arriba en un bon moment per tota l’expectativa que s’ha creat a l’entorn de l’estrena de la quarta temporada a la televisió, i alhora amb les innombrables peticions que rep d’arreu del món en George R.R. Martin per que publiqui una nova novel.la que suposi la continuació de la saga literària de ciència ficció i fantasia, titulada genèricament: ‘Canción de hielo y fuego’.

ARGUMENT

‘S’apropa l’hivern’. Per a milions de lectors, aquesta frase és la porta d’entrada a un món apassionant. Darrera d’aquesta porta hi ha desbordant imaginació i el geni de l’autor de ‘Juego de tronos’, George R.R. Martin, creador de personatges com Tyrion, Danaerys, Bran, Arya o Jon Nieve. Aquesta novetat editorial és una invitació per a conèixer els mites fundacionals de la vibrant història de Ponent i els seus personatges principals. Un trobada de les arrels culturals i filosòfiques que fan que l’obra de Martin i la sèrie televisiva siguin ja un clàssic del nostre temps. 
ELS AUTORS
Tres igualadins s’han llençat de ple amb molt d’entusiasme a ajudar-nos a descobrir i comprendre les claus que envolten a ‘Juego de tronos’. Bernat Roca (1976) és llicenciat en Història i professor de Filosofia i Història. Ha publicat diversos treballs i investigacions relacionats amb l’Edat Mitjana. Creador del blog ‘Juego de tronos y la Filosofía’. Francesc Vilaprinyó (1977), és llicenciat en Història i doctor en Història i Cinema. Ha publicat en diversos mitjans i col.labora en l’esmentat blog. I finalment, David Canto (1980), és llicenciat en Periodisme, guionista i crític ‘freelance’ especialitzat en cinema i sèries de televisió.
ELS TRES AUTOR DE ‘FILOSOFIA DE HIELO Y FUEGO’ AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Canto, han estat entrevistats en exclusiva en el programa de llibre de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns dia 17 de març, en motiu de la publicació d’aquest llibre, ‘Filosofia de hielo y fuego’. En aquest article teniu la possibilitat d’escoltar el podcast amb l’entrevista:

Font/enllaç: Ediciones Invisibles/Viena Edicions – Youtube
Bernat Roca, Francesc Vilaprinyó i David Canto
Article/post 1024 – Vols llegir? – Ràdio Nova