VLLG? / PARTICIPACIÓ
Ens fem ressò de la iniciativa de participació per a lectors de la comarca de l’Anoia, a través de l’esdeveniment que el Servei Comarcal i Local de Català de l’Anoia ha organitzat des del seu espai a la xarxa Facebook. Sota el títol de ‘Recomana’ns un llibre’, es convida als seus seguidors a fer un comentari d’algun llibre que els hi hagi agradat especialment. A més, es demana el per què de la recomanació. La participació és oberta i pública, i s’adreça especialment als seus seguidors per compartir gustos literaris, ara que s’acosta Sant Jordi. 
Fins el moment de redactar aquest article, la participació ha obtingut una bona resposta, amb diversitat de propostes de lectura, passant per la recomanació de clàssics de la literatura catalana, com per exemple ‘Mirall trencat’ de Mercè Rodoreda o ‘Cròniques de la veritat oculta’ de Pere Calders. També clàssics universals com ‘El petit princep’,  ‘Un món feliç’ d’Aldous Huxley’, ‘Cien años de soledad’ o ‘El amor en los tiempos de cólera’ de l’escriptor Gabriel García Márquez. I literatura contemporània i actual, com ‘Wonder’ de l’escriptora nord-americana R.J. Palacio, ‘Victus’ d’Albert Sánchez Piñol, ‘Anatomia d’un desengany’ de Germà Bel (un dels llibre més venuts actualment, dins de l’apartat de no ficció en català), ‘Al vertigen’ de Núria Perpinyà, i el darrer llibre de l’escriptora i periodista Sílvia Soler amb ‘L’estiu que comença’.
També hi ha espai per les recomanacions d’autors anoiecs. És el cas de l’escriptora igualadina i resident a Barcelona, Teresa Roig, amb la seva cinquena novel.la titulada: ‘L’arquitecte de somnis’, i de l’escriptor debutant Darius Solé amb el seu llibre de presentació, ‘De qui és aquesta maleta?’, que ha merescut l’atenció d’un lector que l’ha recomanat en aquest espai ubicat com ‘esdeveniment’ dins de la xarxa Facebook del SCC  de l’Anoia. 
Hi podeu fer la vostra recomanació, si sou usuari d’aquesta xarxa social, des d’aquest enllaç: https://www.facebook.com/events/212900328908511/. Naturalment abans teniu que haver-vos fet ‘seguidor Facebook’  del SCC de l’Anoia i SLC d’Igualada. Recordem que la seu del Servei Comarcal i Local de Català de l’Anoia està ubicat al Consell Comarcal de l’Anoia, a la Plaça de Sant Miquel 5 d’Igualada.
Article/post 1025 – Vols llegir? – Ràdio Nova