VLLG? / ACTUALITAT
La Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia) convoca a tots els seus usuaris a participar en dos club de lectura que és celebraran en la mateixa data,  divendres dia 28 de març. 
Per un costat, el ‘Club de lectura jove’, adreçat a lectors entre els 12 i 15 anys. A partir de les cinc de la tarda i moderat per  Dani Rio, ens proposa comentar i debatre entorn al llibre ‘La veritable confessió de Charlotte Doyle’ d’Avi amb traducció de Lluís-Anton Baulenas (Ed. Casals/Bambú, 2010). Aquest llibre d’aventures i misteri presenta a Charlotte Doyle, una noia estudiant de tretze anys que viu a Anglaterra. El relat, narrat en primera persona, ens arriba de la mà del quadern de bitàcola de la protagonista, on explica fil per randa tot allò que hi succeeix. Quan acaba els seus estudis, l’estiu de 1832, embarca al Falcó Marí i comença així un viatge transatlàntic per a retrobarse retrobar-se amb la seva família a Amèrica. Poc es podia imaginar que a bord de la nau es convertiria en un autèntic mariner i, menys encara, que l’acusarien d’assassinat! I és que tot just pujar al vaixell tot es capgira. Ni serà un viatge de plaer, com ella esperava, ni hi ha més passatgers amb qui conversar i passar el temps, ni luxe de cap mena, tan sols una colla de mariners malespintes i un capità que no té cap estima per la seva tripulació.
D’altra banda, el mateix divendres dia 28 també tindrà un altre ‘Club de lectura’ a la Biblioteca vilanovina adreçat a lectors adults. Amb dues sessions, a dos quarts de quatre i dos quarts de vuit del vespre, és proposa comentar la lectura entre els usuaris participants del llibre ‘Sueño profundo’ (Tusquets Editores, 2006) de l’escriptora d’origen japonesa Banana Yoshimoto. El llibre es composa de tres relats protagonitzats per tres joves que travessen un període difícil de la seva vida. Aquest club de lectura estarà modera per Montserrat Farrés. 
Per tal de participar en aquest dos clubs de lectura de la Biblioteca de Vilanova del Camí, cal fer inscripció al taulell de prèstecs. la participació és gratuïta. Recordeu que l’adreça de la biblioteca, que està ubicada al Centre Cultura de Can Papasseit de Vilanova del Camí, és al carrer Verge de Núria, 1. Per a més informació, telèfon: 93 803 50 14.
Font/enllaç: Biblioteca de Vilanova del Camí.
Article/post 1031 – Vols llegir? – Ràdio Nova