VLLG? / ACTUALITAT

S’apropa la celebració de la Diada del llibre, el Sant Jordi 2014. L’engranatge del món editorial està en plena ebullició per tal d’aprofitar el tiratge comercial i de venda que suposa la data del 23 d’abril. Arreu de Catalunya s’intensifiquen les presentacions de llibres. Igualada no és una excepció i en pocs dies es concentren diversos actes de presentacions literàries de diverses novetats editorials. Us oferim un primer tast amb les presentacions dels nous llibres de Patricia Gabancho, Xavier Bosch i Vicenç Pagès. I no seran les úniques presentacions, segur que s’aniran afegint més, i de les que us informarem puntualment des d’aquest espai. Preneu bona nota…
Dijous 3 d’abril, a les 19h a la Sala de Socis
“Dones de 1714” de Patrícia Gabancho​

L’últim llibre de l’escriptora Patrícia Gabancho aborda els fets de la Guerra de Successió fins a la Pau de Viena del 1725, però els enfoca des d’un prisma diferent: la diplomàcia, la participació internacional, la societat i, com diu el títol, les dones que van intervenir en el conflicte. Ho organitza: Llibreria Llegim …?
Divendres 4 d’abril, a les 19h a la Sala de Socis
“Euforia” de Xavier Bosch

Xavier Bosch presenta “Eufòria” el seu últim llibre que tracta d’un thriller periodístic que torna a protagonitzar el periodista Dani Santana.
Ho organitza: Llibreria Aqualata
Dimecres 9 d’abril, a les 20h a la Sala de Socis
“Dies de frontera” de Vicenç Pagès (Premi Sant Jordi 2013)

Dies de frontera és una novel·la sobre els pares que ens trobem, sobre les parelles que triem i sobre els fills que portem –o no- al món. I també sobre la joventut, una malaltia benigna que cada generació tarda més a guarir.
Presentarà l’acte Marina Llansana
Ho organitza: Llibreria Aqualata. Hi col·labora: Ateneu Igualadí
Article/post 1034 – Vols llegir? – Ràdio Nova