VLLG? / ACTUALITAT
La plaça del Mercat de Vilanova del Camí tornarà a ser el punt de trobada per a la població en la diada de Sant Jordi. Les entitats vilanovines i les llibreries la Pau i +Kllibres tornaran a oferir llibres i roses al carrer per participar d’aquesta festa cultural i lúdica. A més des del Servei de Cultura han preparat diferents actes per celebrar la diada.
Els més petits seran, un any més, els primers a donar ambient a la plaça al matí tot gaudint de la proposta de teatre familiar que interpretarà la companyia “La Tal” amb l’espectacle Tubs…? L’obra proposa amb un to humorístic un diàleg divertit entre els homes i les màquines. Dos personatges, Madaleno i Melindro, explotaran el seu costat més innocent i tendre per presentar un experiment al públic infantil, que haurà de fer front als imprevistos…
A la tarda, la biblioteca ens anima a participar en el racó de lectura, tot compartint textos en veu alta de fragments de llibres, amb motiu dels 10 anys del Club de lectura; tot plegat sota la moderació de la filòloga Montserrat Farrés. Serà a dos quarts de sis de la tarda.
A partir de les cinc de la tarda, també hi haurà un concurs de dibuixos de Sant Jordi adreçat als infants de fins a 12 anys; una ballada de sardanes amb l’Associació de Sardanistes de Vilanova del Camí; l’actuació de l’Esbart Dansaire de Vilanova del Camí; un berenar per als més petits, gentilesa de Cal Rubio i Repher, i el lliurament del II Concurs de “piulades” de Ràdio Nova. Recordeu que aquest dimecres, 16 d’abril, és l’últim dia per participar al concurs de microrelats via twitter.
Font/enllaç: Serveis Informatius – Ràdio Nova / Vilanova del Camí (Anoia)
Article/post 1044 – Vols llegir? – Ràdio Nova