VLLG? / RÀDIO NOVA
La guanyadora del II Concurs de Piulades de Ràdio Nova, Carmen Elvira, ha recollit aquesta setmana el premi als estudis de l’emissora municipal de Vilanova del Camí. L’autora vilanovina tenia un bon motiu per no venir al lliurament oficial que es va fer per Sant Jordi, ja que el mateix dia i a la mateixa hora estava recollint també el primer premi del 5è Concurs de Contes Castell de la Tossa que organitza l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui pel relat titulat “Mots encreuats”.
Aquesta vilanovina comença a ser força popular en els certàmens literaris a la comarca de l’Anoia. L’any passat va ser també la guanyadora del certamen de contes montbuienc amb l’obra titulada “Blau fort” i el 2012 va guanyar el XIVè Concurs de Contes a la Ràdio amb el relat “Somnis de silenci”. I ja havia guanyat algun certamen anterior de l’emissora vilanovina amb “Sopa de carbassa”.
Des de fa poc temps Elvira s’ha estrenat també amb el microrelat, un gènere que tampoc se li resisteix. Aquesta és la piulada guanyadora del concurs de Sant Jordi via twitter de Ràdio Nova.
“Provocativa agafa la rosa mentre de reüll li pica l’ullet i ell es dessagna gustosament fins arribar a l’èxtasi. Maleïda princesa!”
Els premis d’aquest II Concurs de Piulades de Ràdio Nova, tres lots de llibres, han estat patrocinats per les llibreries +Kllibres, la Pau i Llegim…? Els també vilanovins Xavier Bermúdez i Núria Fàbregas van ser els altres dos guanyadors i van recollir el premi el dia de Sant Jordi, a la plaça del Mercat.
Font/enllaç: Serveis Informatius – Ràdio Nova
Article/post 1052 – Vols llegir? – Ràdio Nova