VLLG? / ACTUALITAT
Norma Editorial i l’editorial La Campana publicaran a la primavera del 2015 l’adaptació al còmic de la novel.la ‘Victus’ de l’escriptor Albert Sánchez Piñol. Obra literària que va ser el títol més venut durant el 2013, principalment durant la Diada de Sant Jordi, i que enguany també s’ha fet un lloc molt destacat en les vendes durant el transcurs del Sant Jordi. Els autors d’aquesta adaptació són el periodista i guionista Carles Santamaria i el dibuixant José Maria Benoy, i que ja estan treballant ‘estretament’ amb Sánchez Piñol per portar a terme la versió còmic de ‘Victus’.
Durant la celebració del Saló del còmic de Barcelona, que té lloc a partir del dijous dia 15 de maig i fins diumenge dia 18, s’exposaran a l’exposició sobra la guerra, alguns dels dibuixos d’aquest projecte que encara està en fase de desenvolupament. 
PROPERAMENT ‘VICTUS’ TINDRÀ UNA SEGONA PART
Albert Sánchez Piñol està enllestint la segona part de ‘Victus’ i que portarà el títol de ‘Vae Victus’. Estarà escrita en castellà i tindrà tres parts: l’etapa americana del protagonista, Martí Zuviria, la guerra que Felip V declara a França, l’imperi Germànic, la Gran Bretanya i els Països Baixos, i una última de la que l’autor no ha volgut explicar. Però el que sí ha confirmat en Sánchez Piñol és que té la intenció d’escriure una tercera novel.la, a la que fins i tot, ja hi ha posat títol. Caldrà estar atents!
Article/post 1058 – Vols llegir? – Ràdio Nova