COM SER UN BON CATALÀ de Quim Morales
Vols ser un bon català? Ara tens la guia definitiva per ser-ho, per què aquesta és la guia imprescindible per assolir el nivell òptim de catalanitat de forma senzilla i, sobre tot, amb molt d’humor, que sens dubte ens cal tenir-ho i molt. 
Aquest manual de capçalera ‘Com ser un bon català’ redactat pel periodista radiofònic Quim Morales, analitza amb precisió els punts clau de la complexa identitat catalana i proposa seguir amb detall les 50 instruccions fàcils per reafirmar el sentiment nacional. 
Malgrat el que pugui semblar, excel.lir com a català és un repte molt assequible. Al capdavall, tampoc és tan difícil beure del porró sense perdre un ull, dir l’hora correctament, tenir amplis coneixements de meteorologia o anar a buscar bolets i trobar-ne, entre d’altres. 
El llibre publicat per l’editorial Columna, ha estat un dels llibres més venuts durant la jornada del Sant Jordi 2014, situant-se en quart lloc de la categoria dels llibres de no-ficció en català. 
L’AUTOR
Quim Morales, nascut a Badalona l’any 1975, és des de fa més de quinze anys a dir coses amb certa gràcia davant dels micròfons de les ràdios més importants del país. Actualment dirigeix i presenta ‘La segona hora’ a RAC1, però també ha treballat a M80, Cadena Ser i Ona Catalana. Forma part de la productora de ‘Minoria absoluta’, on ha treballat de guionista per a algunes de les seves produccions més celebrades, com ara ‘Polònia’ i ‘Crackòvia’. En premsa, té columna setmanal al diari Ara i mensualment a la revista ‘Unbreak’. Participa activament de les xarxes socials, amb especial predilecció per Twitter i Instagram, on se’l coneix com @quimkong. 
Font/enllaç: Editorial Columna
Article/post 1064 – Vols llegir? – Ràdio Nova