VLLG? / ACTUALITAT
Un dels punts que estableix el conveni de col·laboració que ha firmat el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el Gremi de Llibreters permetrà la venda de llibres de paper i digitals a través de les biblioteques públiques catalanes. 
A més, algunes incorporaran llibreries físiques. Seran un total de quinze biblioteques, entre les quals n’hi ha dues de Barcelona, quatre de Girona, la Provincial de Lleida o la de Cornellà, són les primeres que participaran en una prova pilot de venda de llibres, tant de paper com digitals, en aquestes institucions. 
Aquest dijous 22 de maig, el Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i el president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, han signat un conveni de promoció del llibre en el qual s’inclou ‘potenciar la compravenda de llibres en paper i digitals per part dels usuaris de biblioteques amb lliurament del llibre a la biblioteca, llibreria o domicili’.
Aquest conveni també indica que s’implementarà el portal digital de les llibreries catalanes a les biblioteques, el ‘Liberdrac’, i es potenciarà la ubicació de ‘llibreries físiques a les biblioteques, que actuïn com a aparadors de reclam de títols i d’agenda de les llibreries de proximitat i també com a botigues obertes als usuaris’.
Article/post 1066 – Vols llegir?  – Ràdio Nova