UNA DONA MERAVELLOSA de Joan Jordi Miralles
Una novel.la trepidant, valenta i gens innocent. Així és pot definir a grans trets el fil argumental d’aquesta ‘dona meravellosa’ que vol deixar-nos sense alè, ja des de la primera pàgina. Una obra valenta que es capbussa en l’exploració radical de les veritats, atrapant-nos en un món addictiu i asfixiant; una història que es bifurca d’una manera visceral i pertorbadora supurant coratge i tensió, voracitat i covardia; un cant a la vida viscuda sense límits ni miraments
El seu autor és Joan Jordi Miralles. ‘Una dona meravellosa’ és publicat per La Breu Edicions i disposa d’un total de 332 pàgines. A més, la novel.la ha estat escollida pel grup de llibreries independents Bestiari, entre les quals hi ha la llibreria igualadina Aqualata, com el llibre del mes de juny d’aquest 2014.
ARGUMENT
La Neus és una dona que, malgrat tenir-ho tot, desitja canviar radicalment la vida grisa que li ha tocat viure. Però aconseguir-ho no serà gens fàcil. El món que ella creia conèixer se li desfà a les mans. El destí li depara girs inesperats i trasbalsadors que capgiraran els seus principis i posaran en joc la seva relació amb els que l’envolten, provocant-li una crisi personal de conseqüències imprevisibles. La Neus inicia un viatge cap a la pròpia transmutació, remirant-se i refent-se a través del sexe i les il•lusions efímeres. La seva fugida cap endavant, el seu alliberament, no és el camí de roses que hauria imaginat, sinó el descens a la realitat decadent d’una societat on res no és el que sembla, on l’esperança i l’angoixa conviuen en un drama vital sense límits.
L’AUTOR
Joan Jordi Miralles i Broto va néixer a Osca el 1977. Ha publicat les novel•les L’Altíssim (Premi Andròmina) i L’úter de la balena (Premi Vila de Lloseta), a més de la devastadora obra de teatre Això és Àustria (premi de Teatre Mediterrani Pare Colom). També ha escrit i dirigit el migmetratge Die Müllhalde, així com les minisèries de nou format audiovisual Aborígens (2007), Oltre i limiti (2008) iZoom (2010).
Font/enllaç: La Breu Edicions
Article/post 1070 – Vols llegir? – Ràdio Nova