ELS SILENCIS DELS PACTES de Marc Moreno
Sisè títol de l’editorial ‘Llibres del delicte’ i proposta de lectura de novel.la negra en català per aquesta nova temporada que s’enceta aquest setembre del 2014. El seu autor és el propi promotor de la jove editorial ubicada a Barcelona, Marc Moreno, que també va obrir camí d’aquesta col.lecció amb la publicació de la primera novel.la editada. 
Precisament en celebrar-se el primer aniversari de ‘Llibres del delicte’, proposa als lectors una molt bona oferta per aquests temps difícils per als que han tingut que retallar el pressupost per comprar llibres. Es tracte d’un abonament anual amb accés a 6 llibres de la col.lecció, que son els títols que publiquen en un any, a canvi d’un únic pagament de 60 euros. A més l’enviament dels llibres és gratuït. Podeu disposar de més informació en el portal web de l’editorial.
L’ARGUMENT
Fins a on estaries disposat a arribar per treure un benefici econòmic? L’Òscar Masferrer no coneix cap límit i actua sense pudor ni remordiments quan el que rebrà a canvi s’ho val. Els contactes que té amb grans empresaris sense escrúpols li proporcionen els negocis il.legals i la revista local que dirigeix a Mataró és un bon lloc des d’on executar els plans de pressió i enfonsament a polítics de la zona. Tot el que ve després ja són les complicacions d’uns assumptes foscos, que sempre apareixen i que només condueixen a situacions encara més complexes.
Un important empresari que ha assassinat una prostituta, el pagament que ha de fer per amagar el crim i el joc brut per legalitzar un prostíbul als afores de Mataró són el punt de partida d’una història on les pressions polítiques, la informació falsa esbombada als mitjans de comunicació per tombar una regidora de l’ajuntament i la investigació de l’assassinat es barregen en una escalada de traïcions.
L’AUTOR
Marc Moreno, nascut a Barcelona l’any 1977, és periodista freelance, escriptor i editor. El 2013 va posar en marxar l’editorial ‘Llibres del delicte’, especialitzada en la publicació de novel.les negres en català d’autors diversos. Moreno és autor del primer llibre de la col.lecció amb el títol: ‘Independència d’interessos’. Ara publica el sisè volum de ‘Llibres del delicte’
Font/enllaç: Editorial Llibres del delicte
Article/post 1096 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova