HERR PEP de Martí Perarnau
Aquest llibre és una crònica íntima de Guardiola al Bayern de Munic: els èxits, els problemes i les claus del nou equip d’en Pep. Martí Perarnau ha tingut accés al vestidor, a l’entrenador i als jugadors, des del fitxatge de Guardiola i fins al final de la temporada oficial, i ens ofereix un relat minuciós de la vocació pel treball de Pep Guardiola, la seva obssessió pels detalls i la seva tossuderia a la recerca de l’excellència. Una descripció detallada de tot el que ha succeït a la rebotiga del Bayern en el decurs de la temporada 2013-14. Llibre publicat per Roca Editorial, disponible en format paper i digital. 
L’AUTOR
Martí Perarnau (Barcelona, 1955) va participar als Jocs Olímpics de Mosciu’80 en salt d’altura, especialitat en la que va ser campió i recordman d’Espanya en totes les categories. Va dirigir les seccions esportives de diversos diaris i de Televisió Espanyola a Catalunya, on va crear el programa Estudio 2. Fa més de vint anys que es dedica, també, al món de la gestió, primer com a director del centre principal de premsa dels Jocs de Barcelona’92 i, posteriorment, ja a Madrid, com a director general d’empreses audiovisuals. Actualment dirigeix la seva pròpia productora de publicitat i col·labora com a analista en diversos mitjans de comunicació. L’abril de 2011 va publicar el seu primer llibre, Senda de campeones, dedicat a la Masia del FC Barcelona. Dirigeix el magazine esportiu MartiPerArnau.com.
Font/enllaç: Roca Editorial
Article/post 1099 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova