VLLG? / ACTUALITAT
‘Victus’, la novel.la d’Albert Sánchez Piñol, torna a ser la novel.la més comprada a Catalunya, segons les llistes de Libridata, el mesurador de vendes posat en marxa per la Cambra del Llibre de Catalunya i la Fundacc. 
El resorgiment del llibre, que en tot aquest temps des de la seva publicació no ha deixat de ser un dels més venuts, coincideix amb la commemoració del tricentenari de l’11-S, i l’enrenou ocasionat pel veto de l’Ambaixada d’Espanya a Holanda a la presentació de l’obra a Utrecht.
L’edició nord-americana del llibre va ser presentada fa uns dies a Nova York a càrrec de Harper Collins, i editada per Jake Cepede. La novel.la apareix amb el subtítol explicatiu ‘La caiguda de Barcelona’. Fins el moment la novel.la ha venut a Espanya 220.000 exemplars, 20.000 d’ells fora de Catalunya. 
Font/enllaç: Libridata
Article/post 1098 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova