‘Vols llegir?’, celebra enguany el seu desè aniversari a Ràdio Nova. A partir del dilluns 29 de setembre, de 20 a 21h. i redifusió diumenges de 13 a 14h.
VLLG? / COMUNICACIÓ
Ràdio Nova començarà a l’octubre una nova temporada amb la incorporació dels col·laboradors de la franja vespre i la renovació de continguts del magazineLa Carmanyola. També encetarem aquesta tardor un espai d’opinió política anomenat La Tribuna que recollirà entrevistes d’actualitat amb els portaveus dels grups municipals, representants dels partits locals i també de les noves formacions que han aparegut a l’escenari polític vilanoví.
A partir del dilluns 29 de setembre, el programa La Carmanyola torna amb nous continguts i col·laboradors, de dotze a una del migdia. El magazine, conduït per Esmeralda Morreres, acostarà en format d’entrevista els esdeveniments més rellevants a nivell local i comarcal i també ens convidarà a tractar temes diversos de la mà dels col·laboradors. Cuina, llibres, salut, oci, lleure, el temps, els titulars informatius de la jornada… A més aquesta temporada el comerç local tindrà un especial protagonisme a La Carmanyola, amb la voluntat de posar l’emissora local al servei també de la difusió dels establiments vilanovins i la seva activitat comercial.
La franja dels col·laboradors del vespre tornarà a comptar amb els programes degans de l’emissora local Ràdio Nova que compleixen entre 8 i 12 temporades en antena. Josep Maria Solé conduirà novament el programa literari Vols llegir? dilluns de 8 a 9 del vespre. Entrevistes, presentacions i ressenyes literàries, lectura de relats… Una curosa tria per enriquir el nostre bagatge literari. Enguany el programa literari celebre el seu desè aniversari d’emissió.
Els dimecres torna el De què parlem? El programa més veterà de Ràdio Nova enfila la 12a temporada en antena. Aitor Bernal dirigirà i realitzarà novament aquest espai amb un ampli ventall de col·laboradors fidels: Albert Borràs, Eva Fernández, Judith Albaladejo, Isabel Moreno, Ricard Closa i Carlos Carrión.
Dijous, Javier Pérez-Vico amb el +QCine reprèn la informació cinematogràfica amb el repàs de la cartellera. Raül Bocache el torna a acompanyar en aquesta aventura radiofònica que complementen amb el projecte +QCine Club i les  sessions de cinema familiar i el +QCine Club per a majors de 12 anys.
Per últim, els divendres, els misteris d’Arkanum de la mà de Laura Vivancos ens atraparan en una nova temporada plena de màgia, esoterisme i continguts per abordar fenòmens sobrenaturals i endinsar-nos sense por en una realitat desconeguda.
I si durant la setmana no podeu seguir els programes de Ràdio Nova sempre us oferim l’oportunitat d’escoltar-los el cap de setmana en diferit i  l’opció del podcast per descarregar-los d’Internet des del portal de comunicacióvilanovainformacio.cat.
Els espais informatius del Vilanova Informació, amb Mireia Rubio i Marissa Martínez, incorporaran noves sintonies per fer més amena la presentació de l’actualitat informativa local i comarcal i els actes de l’agenda cultural. A més, amb l’espai de La Tribuna aprofundiran en temes polítics que analitzaran els temes tractats al ple municipal.