EL LLIBRE DE LA MARATÓ 2014 – MALALTIES DEL COR (autors diversos)
Per setè any consecutiu El llibre de La Marató se suma al gran projecte solidari que és La Marató de TV3 –impulsat per la Fundació La Marató i TV3–, amb un recull de narracions i dibuixos de destacats escriptors i il·lustradors que, de manera absolutament desinteressada, han cedit les seves obres per ajudar a fer reflexionar i a conscienciar la societat i, alhora, contribuir a la recaptació de fons per a la investigació científica de les malalties.
Un any més, tot el sector editorial català, autors de ficció i de no ficció, il·lustradors, editors, agents literaris, impressors, distribuïdors i llibreters, s’ha involucrat en aquesta gran mostra de solidaritat de la societat catalana i ha fet possible que pugueu gaudir d’aquest llibre.
En els textos i els dibuixos trobareu uns valors, unes històries, unes sensacions i unes emocions que fan que aquest llibre que teniu a les mans sigui únic en molts sentits, un llibre que Diu molt de tu.
TV3 comercialitzarà aquest any per primera vegada el disc i el llibre de La Marató a Internet a través de diverses plataformes digitals, segons ha informat la cadena autonòmica.

L’edició d’aquest any del programa solidari es dedica a les malalties del cor i en la gravació del disc han participat artistes com Andrea Motis, Joan Chamorro, Laura Pausini, Antonio Orozco o Els Pets.

El disc es posarà a la venda el 30 de novembre amb un preu de 10 euros i es vendrà amb els principals diaris catalans. El mateix dia es podrà adquirir també digitalment al preu de 9,9 euros.

També es podrà comprar de manera digital el llibre de La Marató, del que s’han editat en format paper 13.000 exemplars.
El llibre, amb un preu de 10 euros, es podrà comprar, a més d’en paper, en diverses plataformes digitals i a iTunes.
Article/post 1128 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova