VLLG? / ACTUALITAT

Malgrat tenir tancada la saga sobre el personatge màgic de Harry Potter, la seva creadora, l’escriptora J.K. Rowling fa reviure de nou al jove estudiant d’arts màgiques a través d’internet. L’escriptora britànica publicarà aquest Nadal nous textos que giraran al voltant dels personatges de la seva cèlebre saga de Harry Potter, segons l’anunci fet a la pròpia pàgina oficial de l’autora, Pottermore. A partir de divendres 12 de desembre, Rowling publicarà cada dia fins per Nadal un nou fragment, un dels quals serà un relat en el qual l’escriptora reflexiona sobre la figura de Draco Malfoy, l’enemic del Harry Potter. En un correu electrònic enviat als membres de Pottermore, Rowling anuncia la publicació de peces “completament noves” i “fins i tot alguna poció o dues”, segons el ‘Daily Telegraph.

L’escriptora ja va publicar a finals d’octubre a través d’aquesta pàgina web un relat de més de 5.000 paraules sobre Harry Potter amb la professora de l’escola de màgia Dolors Umbridge com a protagonista. En aquell text, Rowling comparava aquest personatge amb el del malvat Lord Volvemort pel seu “desig de control, de castigar i d’infligir dolor en nom de la llei i l’ordre”.
La saga literària de Harry Potter ha estat traduïda a 73 idiomes i ha venut més de 450 milions de llibres en més de 200 països. Després del seu brutal èxit amb el personatge del mag, Rowling ha publicat una novel·la per a adults i dos llibres de novel·la negra sota el pseudònim de Robert Galbraith.


Font/enllaç: Pottermore (web oficial) / Youtube
Article/post: 1133 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova