VLLG? / ACTUALITAT
No hi ha cap mena de dubte que hi ha moltes maneres de fer promoció, però la manera en que ho ha fet una llibreria de Barcelona supera totes les expectatives. 
El cas és que una llibreria de Barcelona, LLibreria Calders,  ha fet difusió a través de les xarxes d’un video on es veu un Mini de color vermell fent un allunatge d’aquest comerç, ubicat al Passatge Calders de la capital catalana, amb la intenció de fer-ne un robatori de llibres. Els suposats fets van tenir lloc el dilluns 8 de desembre. 
Amb el títol en castellà ‘Destrozan nuestra libreria para robarnos libros’, es veu com surten dos homes i una dona del vehicle esmentat, tapats amb passamuntanyes per robar llibres i entretenir-se a més en fer una selecció acurada del material a robar. L’enregistrament del vídeo l’ha fet una suposada càmera de seguretat. 
La Llibreria Calders no ha fet cap mena de comentari sobre aquest suposat robatori, que sens dubte, es tracte d’una ben pensada campanya de promoció per aquestes festes, principalment adreçada a les xarxes socials. De tota manera, els responsables de la llibreria barcelonina només han comentat en el seu compte a Facebook i Twitter sobre aquest ‘afer’, dient: ‘Amics, ja hem obert i seguim amb l’agenda d’aquesta tarda. Estem bé. ‘Show must go on”. 
No hi ha cap mena de dubte que les pensen totes! Ben originals!
Feu un cop d’ull al vídeo esmentat…

Article/post 1137 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova