VLLG? / ACTUALITAT

Presentació del nou llibre d’Albert Riba, “La parálisis que activa” (Empresa Activa), després de l’èxit del seu anterior llibre “Mamut o sàpiens”. L’acte va tenir lloc el passt 23 de gener  a la sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada com a escenari(Plaça de Cal Font s/n), i organitzat conjuntament amb la Llibreria Aqualata (Carrer Sant Josep, 12). 

LA PARÁLISIS QUE ACTIVA
Un llibre motivador sobre com equilibrar els diferents projectes de la vida. Tots tenim moments en la nostra vida professional i també personal en que alguna cosa ens paralitza, de vegades metafòricament i de vegades literalment. 
En el cas personal de l’autor va patir una paràlisi facial parcial i temporal producte de l’estrès. Aquest fet li va permetre reflexionar sobre les coses que estava fent i, sobretot, sobre com les estava fent. Un cop passat el tràngol, l’autor va modificar la forma en què treballava i desenvolupava, va prioritzar alguns projectes i va abandonar altres, va començar a treballar en forma més eficient i intel·ligent. 
Després de la seva paràlisi es va trobar que estava més actiu que mai, però sense l’estrès que l’havien portat a aquesta situació. 
Expert en emprenedoria i apassionat pel desenvolupament professional, l’autor es va posar a investigar sobre el tema i en aquest text es recullen una sèrie de conclusions i consells per ajudar els altres a treballar amb més eficàcia. Porta així mateix testimonis de persones i empreses que després de diferents paràlisi metafòriques han també après a suportar l’adversitat i activar positivament.
L’AUTOR
Albert Riba és Dynamic Partner i cofundador de inPreneur i soci de Kinetical. Fa més de deu anys que imparteix cursos de formació en empreses i col·labora amb diferents mitjans de comunicació com Rac1 a Catalunya i Ràdio Nacional d’Espanya. També ha estat Director de l’Institut de Formació de JCI Catalunya i Codirector del Postgrau per a emprenedors de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Font/enllaç: Empresa Activa
Article/post 1152 – Vols llegir? – volsllegir.cat  – Ràdio Nova