VLLG? / ACTUALITAT
-via: infoanoia.cat / Llegim? Llibreria-
Aquest divendres, 20 de febrer, a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central d’Igualada, es farà la presentació del darrer llibre de Feliu Formosa, “Sense Nostàlgia”. Una autobiografia dels anys d’infantesa, adolescència i primera joventut del poeta i escriptor, una història de posguerra familiar amb el pare compromès políticament i a l’exili, amparada per una família conservadora de Sabadell, fins que aconsegueixen obrir-se camí a Barcelona. 
L’acte, que serà presentat per l’escriptora igualadina Maria Enrich i comptarà amb la presència de l’autor que actualment viu a cavall de la nostra ciutat i Barcelona i es complementarà amb unes lectures del llibre dites per Cinta Massip. És una acte en col·laboració amb l’entitat Aplec (Associació per la llengua catalana) i organitzat conjuntament per la Llibreria igualadina “Llegim?”
Article/post 1175 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova