VLLG? / ACTUALITAT

El pintor i també escriptor igualadí Marcial Fernández Subirana, tot prenent café a la cafeteria Nicol’s (ubicada al carrer Dr. Fleming junt a la Plaça de la Sardana), al Barri del Poble Sec d’Igualada, va concebre la idea d’escriure una novel.la negra de tema policíac i detectivesc trasplantant aquesta anomenada cafeteria, amb els seus propietaris, clients i veïns del barri a un café-bar del Chicago de 1949.La novel·la titulada ‘El maletí vermell’, ja està enllestida i el tema ha despertat la simpatia de la gent, tenint en compte que alguns personatges inspiren el seu nom en el de personatges reals al barri. En l’argument juguen el misteri, l’aventura, els sentiments i el bon humor.Hi ha el propòsit de presentar la novel·la per Sant Jordi, i sense ànim de lucre, destinant els beneficis a Creu Roja Anoia.Per ajudar  a fer-la realitat s’ha obert una llista de col.laboradors, format per particulars, comerços i empreses) que figuraran en una pàgina del llibre i rebran un exemplar dedicat de l’autor. El preu de la col.laboració és de 80 euros i cal avisar al telèfon 649 675 631 (demanar per Francisco García), abans del 28 de febrer. Per les seves característiques, és d’esperar que aquesta obra literària esdevindrà molt popular. 
MARCIAL FERNÁNDEZ SUBIRANA AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’autor d’aquesta original proposta literària, Marcial Fernández Subirana, va ser entrevistat en l’edició del programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, emesa el dilluns 23 de febrer. En aquest mateix article podeu escoltar el podcast amb l’entrevista:

Article/post 1176 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova