NO ENS CALIA ESTUDIAR TANT de Marta Rojals
La jove editorial Sembra Llibres que està a punt de celebrar el seu primer aniversari, presenta el que de ben segur serà un dels llibres destacats per aquests primers mesos del 2015. 
El nom de l’escriptora ja és una garantia per seduir l’interès del lector, que en aquest cas trobarà una selecció dels seus articles publicats en premsa, es tracta de Marta Rojals. Autora d’èxit amb només dues obres publicades fins els moment: ‘Primavera, estiu, etcètera’ i ‘L’altra’, ambdues publicades el 2011 i 2014 respectivament a través del segell editorial de La Magrana. 
A ‘No ens calia estudiar tant’ els lectors hi trobaran una àmplia selecció d’articles, retalls de vida, que cada setmana i des de l’any 2007, publica al digital ‘Vilaweb’. Escrits amb l’astúcia i la ironia que han convertit a Marta Rojals en una de les veus més celebrades de la literatura actual. 
La mirada de Rojals, sobre l’actualitat, el procés sobiranista, la llengua o el paper de les dones, entre molts altres temes, ens pot provocar el somriure, indignar-nos i emocionar-nos, tota una barreja, en unes peces breus que com afirma el crític Joan Josep Isern: ‘…mai no ens deixen indiferents i ben sovint ens desperten l’aplaudiment més entusiasta’. 
Aquesta novetat editorial restarà a la venda a partir del proper 16 de març, publicat per Sembra Llibres que pertany a l’Associació d’Editors Independents ‘Llegir en català’. 
L’AUTORA
Marta Rojals va néixer a Palma d’Ebre el 1975. És arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, traductora i editora. El 2011 va publicar la seva primera novel.la titulada ‘Primavera, estiu, etcètera’, i el 2014, ‘L’altra’. Des del 2007 publica en la secció ‘Mail Obert’ al digital Vilaweb. 
Font/enllaç: Sembra Llibres
Article/post 1178 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova