VLLG? / ACTUALITAT
Més de quinze anys després d’iniciar-ne els primers esborranys, l’escriptor igualadí Oriol Solà i Prat ja ha deixat enllestida la seva pròxima obra. 
Es tracta de “L’arquitecte dels papers estripats”, una novel·la que va començar sent una mena d’assaig sobre el món dels retalls i que, de mica en mica, ha anat incorporant altres elements: els dos protagonistes i la relació de parella que els toca viure des de la distància; les terres noruegues com a context, amb els valents expedicionaris locals que van desafiar la neu i el fred per arribar fins al Pol Nord; i la trama policíaca que va lligada a l’aparició de diversos assassinats. 
Les quatre històries s’entrelliguen i es reforcen l’una a l’altra i, com si es tractés de quatre grans retalls diferents, l’autor els va enganxant per acabar-ne formant la història complexa de “L’arquitecte dels papers estripats”.
La presentació oficial del llibre es farà aquest pròxim mes de març a Igualada, concretament a 2/4 de 8 del vespre del divendres dia 13, a la Biblioteca Central.
Article/post 1180 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova