POLÍTICS A LA CARTA de Josep Maria Vallès

Atenció a la interessant proposta de lectura: Com seria sopar amb els amics de tota la vida i tenir com a convidat especial un polític de primera línia al menjador de casa, a Sant Cugat, com Artur Mas o Oriol Junqueras? 
El periodista Josep Maria Vallès, ha viscut l’experiència i, després de compartir taula amb una desena de polítics en una casa particular a Sant Cugat, ha plasmat les trobades en el llibre Polítics a la carta, publicat per Viena Edicions. Anècdotes dels sopars, les reflexions dels polítics sobre l’actualitat i el menú exquisit de cadascun dels polítics apareixen en aquesta novetat editorial.
Els polítics a qui Josep Maria Vallès  i els seus amics van seure a taula són: el president de la Generalitat Artur Mas, Mercè Conesa (CDC), Oriol Junqueras (ERC), Raül Romeva (exeurodiputat d’ICV), Iñaki Anasagasti (PNV), Ada Colau (Barcelona en Comú), David Fernández (CUP), Alejo Vidal Quadras (VOX), Dolors Montserrat (PP) i Joaquim Nadal (PSC).
Més enllà del debat sobre l’actualitat, les trobades també tenien la seva importància gastronòmica. I és que Àlex Juncosa, un dels amics de la colla del Josep Maria Vallès, és cuiner i preparava els sopars que més s’adaptessin als convidats. Totes les receptes detallades i explicades, a més d’imatges del sopar i les valoracions dels polítics, son disponibles al web de Polítics a la carta.

JOSEP MARIA VALLÈS AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
El periodista Josep Maria Vallès autor de ‘Polítics a la carta’ va ser entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el dilluns 9 de març amb motiu de la publicació d’aquesta novetat editorial. Podeu escoltar l’entrevista en aquest mateix article:

Font/enllaç: Viena Edicions / Youtube
Article/post 1182 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova