VLLG? / ACTUALITAT
-font: infoanoia.cat / Editorial Efados-
L’Editoral Efados, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, ha editat l’obra “Igualada desapareguda”. Aquest llibre recull fotografies antigues de qualitat, en blanc i negre, i pretén emfatitzar aquells espais i indrets desapareguts de la ciutat. Són imatges d’un passat que transmeten el batec d’Igualada fins a la primera meitat del segle XX, amb l’activitat qüotidiana de la capital de l’Anoia.
La presentació oficial del llibre se celebrarà el proper dijous 9 d’abril a les 19.30 h a la Biblioteca Central d’Igualada. Intervindran l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; l’arxivera de l’ACAN, Marta Vives i l’autora del llibre, Pilar Cuerva. A finals de març ja es podrà trobar a les llibreries i quioscos igualadins.
L’obra “Igualada desapareguda” forma part de la col·lecció Catalunya Desapareguda que ja compta amb altres títols al mercat: Vic, Olot, Vilanova i la Geltrú, Manresa, Igualada, Sant Boi de Llobregat i Olesa de Montserrat. Conjuntament amb la publicació del llibre que fa referència a Igualada, sortiran al mercat altres títols com Barcelona, Poblenou, Gavà, i Sant Feliu de Guíxols.
Article/post: 1192