VLLG? / PRESENTACIONS LITERÀRIES
S’apropa Sant Jordi i la maquinària editorial comença a bullir de cara a l’esperada nova jornada de la festa del llibre a tot Catalunya. Amb motiu de la Diada del Llibre, dijous 24 d’abril, s’incrementen les prèvies presentacions literàries. 
‘IGUALADA DESAPAREGUDA’
En el cas d’igualada, aquesta setmana tindrà lloc dues de noves. Per un costat aquest dijous dia 9 és presentarà a la Biblioteca Central d’igualada, el llibre ‘Igualada desapareguda’ publicat per l’editorial Efadós amb el suport de l’Institut de Cultura Municipal de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest llibre mostra la ciutat d’Igualada amb una espectacular selecció d’imatges antigues d’alta qualitat i textos de Pilar Cuerva Castillo. ‘Igualada Desapareguda’ recull prop de 170 fotografies d’indrets, racons, activitats i tradicions oblidats que reneixen del passat per captivar el lector, alhora que refermen les arrels igualadines i en consoliden la identitat. Un llibre per als apassionats de la nostra ciutat. L’acte organitzat per l’editorial Efadós juntament amb l’IMC i a la col.laboració de la Llibreria Aqualata, comptarà amb la presència de la pròpia autora i també de l’Il·lm. Alcalde de la ciutat, Sr. Marc Castells i Berzosa.
‘EL MALETÍ VERMELL’
D’altra banda, divendres dia 10 d´abril a les 8 del vespre, al cafè-bar Nicol´s d´Igualada, c/ Dr. Fleming, 12, es farà la presentació de la novel·la “El maletí vermell” de l´igualadí Marcial Fernàndez Subirana. El pintor i també escriptor igualadí, tot prenent cafè a la cafeteria Nicol’s (ubicada al carrer Dr. Fleming junt a la Plaça de la Sardana), al Barri del Poble Sec d’Igualada, va concebre la idea d’escriure una novel.la negra de tema policíac i detectivesc trasplantant aquesta anomenada cafeteria, amb els seus propietaris, clients i veïns del barri a un café-bar del Chicago de 1949.
Article/post 1197 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova