EL MÓN BLAU. ESTIMA EL TEU CAOS d’Albert Espinosa
‘El món blau. Estima el teu caos’ és la nova novel·la d’Albert Espinosa: una història que enllaça amb El món groc i Polseres vermelles i que tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort. Espinosa ens proposa una narració d’aventures i emocions d’un grup de joves que s’enfronten a un gran repte: rebel·lar-se contra un món que vol ordenar el seu caos.
A través de cinc personatges, una illa i una recerca incessant per la vida, Espinosa ens torna a fer partícips del seu univers particular, amb una història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb una arrencada contundent i un desenllaç esperançador i ple de llum.
SIGNATURA DE LLIBRES A IGUALADA
Albert Espinosa signarà exemplars del seu llibre “El món blau. Estima el teu caos” aquest dijous 16 d’abril (18:30) a la Llibreria Aqualata (carrer Sant Josep 12 d’Igualada). El nou llibre d’Espinosa és publicat en català per Rosa dels Vents i en castellà a través de l’editorial Grijalbo.
L’AUTOR
Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, guionista de cine, teatre i televisió, i enginyer industrial superior químic.És creador de les pel·lícules Planta 4ª, Va a ser que nadie es perfecto, La teva vida en 65′ i No em demanis que et faci un petó perquè te’l faré. És també creador i guionista de la sèrie Polseres vermelles, basada en el seu llibre El món groc i en la seva vida i lluita contra el càncer.
Com a escriptor ha publicat les novel·les Bruixoles que busquen somriures perduts (2013), Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine (2011), Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo (2010) i el llibre de no ficció El món groc (2008), totes a Penguin Random House Grupo Editorial. El total de la seva obra literària s’ha publicat a més de 40 països, amb més de 1.500.000 d’exemplars venuts arreu del món.

Font/enllaç: Editorial Rosa dels Vents / Grijalbo
Article/post 1198 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova