‘EN UNA ALTRA VIDA VULL PORTAR TALONS’ d’Anna Carretero
-Recomana: Isabel Casas, llibretera igualadina (Llegim? Llibreria)
La igualadina Anna Carretero, ens presenta la seva primera proposta com a escriptora amb un llibre on exposa la seva experiència de vida, sota el títol ‘En una altra vida vull portar talons’ (autoedició). La portada d’aquest llibre de curtes pàgines però d’intens argument personal, diu: ‘…de vegades, la vida ens para els peus per a poder obrir les ales’.

Anna Carretero, que té el món cultural com ‘modus vivendi’, en ser gestora de les activitats culturals de l’Ateneu Igualadí, s’ha llençat a fer aquesta aventura literària de manera autodidacta, amb la simple pretensió de fer servir la publicació del llibre com a teràpia personal i fer-ho arribar al lector interessat en descobrir fets emocionals i punyents de realitat.

L’ARGUMENT
Una experiència de vida, condicionada per una negligència mèdica que va malmetre el peu d’una noia de setze anys, és el fil conductor d’un relat que ella mateixa ha escrit als seus 52 anys, arran d’un fet emocional punyent que la duu a passar un procés de dol. És precisament el peu dret, aquell que, en una carta adreçada a l’autora, expressa totes les seves sensacions i vivències; especialment, el procès de dol que va patir en sentir-se abandonat i sol durant gairebé tres dècades. En la carta fa unes reflexions reveladores sobre ‘el caminar per la vida’.
PRESENTACIÓ A IGUALADA
El dijous dia 16 d’abril a partir de les vuit del vespre, tindrà lloc al presentació del primer llibre d’Anna Carretero. L’acte és realitzarà a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, amb presència de la pròpia autora i la presentació a càrrec de Josep Maria Solé, editor del programa de llibres de Ràdio Nova ‘Vols llegir?’ i el portal digital volsllegir.cat.
ENTREVISTA ANNA CARRETERO AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
El dilluns dia 13 d’abril, Anna Carretero va ser entrevistada en el programa literari de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, amb motiu de la publicació del seu primer llibre. En aquest mateix article teniu la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista:

Article/post 1201 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova