VLLG? / ACTUALITAT
Aquest dilluns dia 20 d’abril el programa de llibres de Ràdio Nova s’avança a la Diada del Llibre i la Rosa amb un especial dedicat a fer un repàs a les novetats literàries dels autors més destacats de l’Anoia. Diversos gèneres es donen cita en aquestes noves propostes de lectura ‘local’ per aquest Sant Jordi, com: recull d’articles, biografies, política, emprenedoria, història, senderisme, íntim i personal, incloent-hi també novel.la negra. Autors que ja tenen una experiència com a escriptors i també n’hi ha de debutants, entre ells: Carles Maria Balsells, Antoni Dalmau, Marc Castells, Albert Riba, Pilar Cuerva, Juan Carlos Borrego, Anna Carretero, Oriol Solà i Marcial Fernández Subirana.
El programa també es farà ressò de les darreres dades de Libridata, plataforma digital del Gremi de Llibretes per avaluar els més venuts, un rànquing que s’elabora totes les setmanes segons les dades facilitades pels llibreters de Catalunya, i que en darrer llista dels més venuts pot servir de baròmetre de qui autor/a pot vendre més durant la jornada del Sant Jordi 2015. 
El ‘Vols llegir?’ comptarà a més amb la col.laboració setmanal de la llibretera igualadina, Isabel Casas, que ens farà un bon grapat de recomanacions de lectura per la Diada del Llibre des del seu punt de venda, la llibreria ‘Llegim?’ d’Igualada.
El programa s’emet els dilluns de 20 a 21 hores i la seva redifusió és els diumenges a partir de la una del migdia per Ràdio Nova, sintonitzable per fm en el 107.7 (residents Anoia) i per internet des del portal web radionova.cat