VLLG? / ACTUALITAT
‘Marca Igualada, la ciutat que estem fent’ és el títol del primer llibre de Marc Castells, alcalde d’Igualada i candidat a la reelecció a les eleccions municipals del 24 de maig. Es tracta d’un llibre de 86 pàgines, dividit en 13 capítols, on fa balanç dels últims quatre anys de govern a l’Ajuntament d’Igualada.
 S’hi recullen reflexions, conclusions i alguna confidència personal, amb les quals Castells vol “explicar quines directrius ens han guiat a l’hora de governar en un moment molt complicat, com vam trobar l’Ajuntament i la ciutat, i com hem treballat durant tot aquest temps per impulsar Igualada i tornar-la a situar al lloc destacat que li pertoca”. 
‘Marca Igualada’ Inclou també algunes perspectives futures, pinzellades de per on passa el nou projecte que contempla per Igualada, i que com explica, té el bon govern, l’impuls de la indústria i l’economia locals, la projecció a l’exterior de la Marca Igualada, la cura de les persones, la vitalitat cultural i esportiva, el desenvolupament d’una ciutat amable per a viure-hi, la consolidació com a ciutat del coneixement o el compromís amb el procés que viu Catalunya, com alguns dels eixos prioritaris.
LLIURAMENT GRATUÏT PER SANT JORDI 
El llibre, escrit i editat pel mateix Castells, serà gratuït i es podrà recollir durant tota la jornada del 23 d’abril a la parada que Convergència i Unió tindrà a la Plaça de Cal Font. El candidat hi serà present la mateixa tarda de Sant Jordi, des de les 5 de la tarda i fins a les 8 del vespre, per presentar l’obra i dedicar exemplars a tothom qui ho desitgi.
Article/post 1203 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova