VLLG? / ACTUALITAT
Montserrat Altarriba, Imma Cortina, Maria Enrich, Ramon Erra, Pep Garcia, Carles Morell, Sònia Moya, Joan Pinyol i Marila Pons seran tots junts a la Biblioteca Central d’Igualada per parlar dels darrers llibres que han escrit i fer-ne un tastet amb el públic a les portes de Sant Jordi. Tots ells formen part del col·lectiu dels Narradors Centrals, que aglutina escriptors i editors de les comarques de la Catalunya central. La vetllada tindrà lloc el dilluns 20 d’abril, a 2/4 de 8 de la tarda. 
L’acte serà conduït per l’escriptor calafí Josep M. Solà i Bonet. A més, Hi intervindran també Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes, i M. Àngels Blasco,  directora dels Serveis Territorials de Cultura a la Catalunya Central. A més de la d’Igualada, els Narradors Centrals fan aquests dies altres trobades amb els seus lectors a Manresa, Berga i Vic, on hi participen escriptors com Antoni Pladevall, Pep Molist i Josep M. Aloy. Coincidint amb aquesta presentació col•lectiva aquests dies es pot veure al vestíbul de la Biblioteca un punt d’interès amb llibres dels escriptors de la Catalunya central.

Serà un bon moment per gaudir de la literatura en primera persona, ja que els mateixos autors llegiran fragments dels seus llibres, de diversos gèneres i estils literaris. Aquestes són les novetats que presenten:
  • ‘Amb sabates de pluja’, de Montserrat Altarriba
  • ‘Només ho saben les muntanyes’, d’Imma Cortina
  • ‘Mitjons llargs, Una festa sense tigre i I a tu què et passa, Lia?’, de Maria Enrich
  • ‘Far West gitano’, de Ramon Erra
  • ‘Perduts’, de Pep Garcia
  • ‘Els vapors que maten’, de Carles Morell
  • ‘Plutó’, de Sònia Moya
  • ‘En Ventilat i l’Espantall’, de Joan Pinyol
  • ‘La mirada enrere’, de Marila Pons
Article/post 1204 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova