VLLG? / ACTUALITAT

La Biblioteca Central d’Igualada ofereix al seus usuaris l’oportunitat de participar en el sorteig de cinc bitllets d’Interrail. La Biblioteca, com altres biblioteques, forma part del  projecte Turisme Informació i, amb la col·laboració de Renfe, aquest any impulsen aquesta iniciativa que per donar a conèixer la secció de Turisme d’aquests equipaments culturals. 
Així, totes les persones majors d’edat que s’emportin en préstec una guia o una revista de viatges podran omplir una butlleta per participar en el sorteig de cinc bitllets Interrail de segona classe per a dues persones, que són vàlids fins al 31 de desembre de 2015. Cada biblioteca ofereix un total de 100 butlletes de participació del sorteig «No perdis el tren». La setmana del 29 de juny es farà el sorteig entre els participants de totes les biblioteques. Les bases del concurs es poden consultar al web www.bibliotecaigualada.cat.

La secció de guies i narrativa de viatges es troba situada a la segona planta de la Biblioteca i és una de les més actives quan s’apropen els períodes de vacances. Els usuaris poden trobar guies de viatges de tots els països del món i també de Catalunya. A més, en aquest espai hi ha guies de turisme rural, de càmpings i altres informacions d’interès per als turistes. Al costat d’aquests llibres també hi ha el que es coneix com a narrativa de viatges, obres escrites per autors que plasmen les seves les seves experiències i que, en comptes d’oferir una informació objectiva per preparar els viatges, mostren una visió personal i subjectiva del món.
La Biblioteca Central d’Igualada funciona com a Punt d’informació turística des del juliol del 2014, en el marc del programa Punts d’Informació Turística promogut per Turisme de la Diputació de Barcelona. S’hi pot trobar informació turística de proximitat en forma de guies, fulletons, plànols…, juntament amb l’atenció personalitzada a qualsevol visitant que vulgui descobrir l’Anoia.
Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada (IMC)
Article/post 1220 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova