UNA NOVEL.LA PULP de Damià del Clot
La jove editorial ‘Llibres del delicte’, especialitzada en la publicació de novel.la negra d’autors catalans, segueix imparable el seu trajecte d’èxit. En aquest 2015 ja han afegit nous títols en el seu catàleg i en prepara de nous, segons podem anar seguint a través del seu espai a la xarxa Facebook. En el volsllegir.cat i també a través de la nostra versió radiofònica ens hem aturat per llegir i gaudir de la gran quantitat de personatges, una extensa galeria de ‘personalitats negres’ que envolten la trama de ‘Una novel.la pulp’, creació literària de l’advocat i escriptor Damià del Clot. 
En innegable que la seva professió d’advocat ajuda de manera especial poder obtenir de primera mà la font d’inspiració per crear les trames d’aquesta novel.la. Ritme vertiginós per una Barcelona, escenari d’aquesta narració ‘pulp’ on es donen cita la pervesió plena de luxe, lluites i baixos instints que amaga l’anomenada ‘alta societat’ barcelonina. Si vols llegir novel.la negra i ‘alt contingut’ aquesta és la teva novel.la més ‘pulp’.
L’ARGUMENT
A la zona alta de Barcelona, tots els veïns d’un d’aquells edificis amb piscina al terrat i espectaculars panoràmiques de la ciutat amaguen turbulents secrets que donen color a unes vides presidides pel poder, els diners, el sexe, les drogues i la voluntat de més poder, diners, sexe i drogues. Els germans Lomas, en guerra fratricida pel control de l’empresa familiar, són els propietaris de l’edifici i exerceixen un particular control en el seu àmbit d’actuació entre advocats sense escrúpols, peculiars sicaris, polítics corruptes, dones que només aspiren a buidar el compte corrent al Passeig de Gràcia, pederastes, actrius sexys, adolescents malcriats i escriptors immortals que ho observen tot des d’un mirador privilegiat. 
DAMIÀ DEL CLOT AL ‘VOLS LLEGIR?’ DE RÀDIO NOVA
L’advocat i escriptor Damià de Clot, autor d'”Una novel.la pulp” va ser entrevistat en el programa de llibres de Ràdio Nova, ‘Vols llegir?’, el passat dilluns dia 25 de maig. En aquest mateix article teniu la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista:

L’AUTOR
Damià del Clot, nascut a Vilassar de Mar el 1973, és advocat i escriptor. Ha estat guardonat amb el Premi Vila Ametlla de Mar 2009 per ‘Notes d’un viatge a l’infern’ i amb el Premi Fiter i Rossell per ‘Absolut taronja’, publicada el 2010. Va ser finalista del Premi d’Assaig Francesc Ferrer i Gironès amb ‘L’espai nacionalista a Catalunya (1999-2006). És autor també de llibres de temàtica jurídica. Amb ‘Una novel.la pulp’ (LLibres del delicte, 2015), retorna de nou a la ficció literària. 
Article/post 1222 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova