VLLG? / COMUNICACIÓ
Capítol final de la temporada 10 del ‘Vols llegir?’, el programa de llibres de Ràdio Nova. Aquest passat dilluns dia 15 de juny, a partir de les 20h i redifusió el diumenge dia 21 a partir de la una del migdia, s’emetrà el darrer programa de la desena temporada de l’espai dedicat als llibres amb els següents continguts. 
L’actualitat amb diversos temes: setmana de presentacions literàries a la Biblioteca Central d’Igualada, estrena del nou servei de préstec digital de les biblioteques catalanes anomenat ‘Ebiblio Catalunya’ i les repercussions que ha provocat en el sector de les editorials independents. 
També el programa és fa ressò del bon èxit de públic i de les diverses activitats de la 8a edició de la Vila del Llibre del municipi anoiencs de Bellprat. 
I finalment, l’anunci fet per l’editorial Ara Llibres de retirar de la venda el llibre d’Assumpta Montellà ‘Lletraferides’, per presumpte cas de plagi. 
El ‘Vols llegir?’ proposa també un bon grapat de recomanacions de lectures, ara que ja gaudim del bon temps ‘estiuenc’, a través de la secció de ‘Els més venuts’, repassant el rànquing dels llibres més venuts a les principals llibreries del país, i alhora fent  recordatori de la millor oferta literària de la temporada per les lectures particulars. 
Tanca el programa, la participació de la col.laboradora del programa, la llibretera igualadina Isabel Casas que ha preparat també un llistat de 10 llibres recomanables per ser llegits, amb varietat d’estils i d’autors. Entre d’altres, recomana els llibres d’Isabel Allende, Xavier Bosch, Sílvia Soler, Paula Hawkings, Víctor Català o el més nou de Teresa Forcades, entre altres novetats editorials. 

PODCAST – RÀDIO A LA CARTA
A través d’aquest servei podeu escoltar aquest darrer programa de la desena temporada del ‘Vols llegir?’ de Ràdio Nova, des d’aquest mateix article:

Article/post 1225 – Vols llegir? – volsllegir.cat – Ràdio Nova