VLLG? / ACTUALITAT
La primera temporada de “Joc de trons” és el document audiovisualmés prestat a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona durant el segon trimestre de l’any. En tercera posició se situa la tercera temporada d’aquesta sèrie basada en les novel·les de George RR Martin. I entre les dues temporades, es col·loca “Ocho apellidos vascos”, l’èxit de taquilla espanyol d’Emilio Martínez-Lázaro.
“Victus”, d’Albert Sánchez Piñol, és, un cop més, la novel·la més prestada durant el segon trimestre de 2015. La segueix “Misión Olvido”, segona novel·la de María Dueñas després de l’èxit d'”El temps entre costures”. El tercer lloc és per a “Ofrenda a la tormenta”, de Dolores Redondo, el darrer títol de la trilogia del Baztán de novel·la negra .
“Lleial”, de Veronica Roth, és la novel·la juvenil més prestada a les 225 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la demarcació de Barcelona. El segon lloc al rànquing correspon a “El Teorema Katherin”, de John Green, i el tercer és per a “¡Buenos días, princesa!”, de Blue Jeans, el darrer títol de la col·lecció “El club de los incomprendidos”.
Pel que fa als còmics, els més sol·licitats són, de nou, “Death Note”, de Tsugumi Ohba, “20th Century Boys”, de Naoki Urawasa, i “The Gentlemen Alliance”, d’Arina Tanemura. 
Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques trobem “Massatge amb cançons”, de Damaris Gelabert, “Granada”, de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, i “Cançons per emportar”, de Lali Rondalla. 
Font/enllaç: Xarxa de Biblioteques Municipals – Diputació de Barcelona
Article/post 1234 – Vols llegir? – volsllegir.cat