VLLG? / RÀNQUING VENDES E-BOOK
Si en l’anterior article publicat en el ‘volsllegir.cat’ hem fet un repàs al rànquing dels llibres de butxaca més venuts durant aquest estiu, que ja és apunt d’acomiadar-se’, ara volem fer el mateix però amb el territori electrònic. 
A diferència del llibre de butxaca, on el lector de butxaca és un lector de fons, no interessat especialment per les últimes novetats, els interessats en la lectura a través dels e-books sí que tenen un interès més directe per les novetats editorials del moment. És per això que ‘Grey’, el quart lliurament de les aventures eròtiques del personatge creat per l’escriptora nord-americana E. L. James, és el títol més venut en aquest format electrònic. 
Segueixen en aquest rànquing de novetats un dels títols de l’any, ‘La noia del tren’ de Paula Hawkins. Un èxit editorial del que ja s’està preparant la seva versió per la cinema. S’afegeix també una altra proposta de caire eròtic en aquest recull de vendes de lectura electrònica amb ‘Un cafè con sal’ de la prolífica Megan Maxwell, també destaca ‘El domador de lleons’ de la sueca Camilla Läckberg, ‘La templanza’, nova novel.la de Maria Dueñas, autora de l’exit ‘El tiempo entre costuras’, i ‘El amante japonés’ de la xilena Isabel Allende. 
Cal tenir present també les obres publicades exclusivament en format ‘e-book’. En el portal d’Amazon, destaquen com a líders de vendes a Mercedes Pinto amb ‘Cartas a una extraña’ o la fantàstica ‘Al final del túnel’ de Miguel Ángel Casaú. Com a curiositat direm que en aquest mateix portal lideren en l’oferta gratuïta els relats del sempre present Sherlock Holmes o el també clàssic literari ‘Una història de dues ciutats’ de Charles Dickens. 
Article/post 1237 – Vols llegir? – volsllegir.cat