VLLG? / CONCURS LITERARI

El concurs més terrorífic de la Biblioteca, l’«Uuh!», compleix aquest 2015 cinc anys i torna a fer una crida als amants dels microrelats perquè enviïn el seu text abans del 9 d’octubre. Des de la seva posada en marxa el 2010 s’han rebut més de 200 microcontes de tot arreu, escrits per joves i grans i sobre les més diverses expressions de la por i el misteri. L’any passat la guanyadora va ser la manresana M. Assumpció Piquer Vila amb el relat «Por» i el finalista l’igualadí Albert Caballé amb «Els monstres de veritat no tenen escates».
«Uuh!» és obert a totes les persones majors de 16 anys i els relats participants han de ser inèdits, en català i tenir un màxim de 500 caràcters (unes 10 línies en cos Arial 12). Només s’acceptarà un text per persona. El primer premi consistirà en un lot de llibres i un menú per a dues persones gentilesa d’El Didal Restaurants d’Igualada i el segon en un lot de llibres, a més d’un diploma acreditatiu. 
Els microrelats seran publicats a la pàgina web i al facebook de la Biblioteca Central d’Igualada. Els participants ja poden enviar els seus textos per correu electrònic a b.igualada.c@diba.cat, en un document adjunt. El missatge ha de portar com a assumpte «Microrelat de por» i al cos cal fer constar les dades personals de l’autor, que no seran conegudes pel jurat fins després del veredicte. Les bases es poden consultar també a la Biblioteca i a www.bibliotecaigualada.cat.
Font/enllaç: Biblioteca Central d’Igualada
Article/post 1238 –  Vols llegir? – volsllegir.cat