VLLG? / PRESENTACIONS LITERÀRIES
El poeta i rapsode igualadí Lleonard del Rio i Campmajó acaba d’editar el seu nou poemari titulat:  ‘La Roser i la fàbrica’, que es presentarà aquest proper dimecres, dia 16 de setembre, a les 7 de la tarda a l’auditori de la Biblioteca Central. Lleonard del Rio ha declarat que: ‘…amb els anys, escriure s’ha convertit per a mi en una necessitat i una manera de comunicar-me amb els altres. D’aquí l’edició d’un nou llibre”. L’autor també ha explicat envers aquesta novetat editorial que: ‘És un llibre ben diferent a tots els anteriors —una història d’amor en forma de dietari—, il·lustrada amb dibuixos de Jordi Llucià i Martí, un compatrici resident a Santa Oliva. Aquest text va resultar premiat amb els premis Flor Natural i Bellaguarda, per l’Acadèmia dels Jocs Florals del Rosselló, que convoca la Companyia Literària Ginesta d’Or”.
El nou llibre, és prologat pel malaguanyat igualadí Josep Miserachs i Nadal, el darrer treball que va escriure el regidor d’entorn i promoció cultural i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Igualada, que va morir fa pocs mesos, mentre el llibre es trobava en premsa.
Article/post 1241 – Vols llegir? – volsllegir.cat