VLLG? / CONCURS LITERARI
Ràdio Nova ha convocat una nova edició del Concurs de Contes a la Ràdio. Es tracta de la seva dissetena edició. El concurs, torna a convocar tres categories. En categoria infantil s’han establert tres nivells: escolars de 1r i 2n de primària; escolars de 3r i 4t de primària i escolars de 5è i 6è de primària. El Jurat atorgarà un premi per a cada nivell que consta d’un val de 50 € per canviar a Magatzems Angelina.
Pel que fa la categoria juvenil, també s’han establert dos nivells: un per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO i un segon per a joves de 14 a 18 anys. En aquest cas, el Jurat atorgarà un premi per a cada nivell, un val de 80 € per canviar a APP Informàtica – IT Anoia.
I pel que fa a la categoria d’adults, Ràdio Nova ofereix un premi de 150 euros per al relat guanyador.
Com en edicions anteriors, el tema és lliure i es poden escriure en català o en castellà. Les narracions es podran lliurar les obres personalment a la ràdio, a la plaça dels Horts, 1 2n pis de Vilanova del Camí; o per correu electrònic:contes@radionova.cat.

En el següent enllaç disposeu les bases de participació d’aquesta nova edició del Concurs de Contes a la Ràdio convocat per l’emissora vilanovina:http://www.vilanovadelcami.cat/articles-mostra-3956-cat-xviie_concurs_de_contes_a_la_radio.htm