VLLG? / COMUNICACIÓ

Sempre hi ha temps per llegir, i sempre hi ha d’haver temps també per escoltar el ‘Vols llegir?’ a la ràdio. Enguany a Ràdio Nova de Vilanova del Camí i Ràdio Igualada. Segona edició de la onzena temporada amb aquests continguts: obituari recordant la figura de l’escriptor Henning Mankell mort als 67 anys, i tot un referent en el gènere de la novel.la negra.

Entrevistarem a les directores de les biblioteques de Vilanova del Camí i Igualada, Teresa Mas Fontcuberta i Montse Lobato, respectivament, per parlar de l’any de les biblioteques, l’us que s’està fent d’aquest servei cultural i les propostes per aquest nou curs, entre d’altres temes.

Novetats editorials amb els èxits de Paula Hawkins i la seva novel.la, ‘La noia del tren’ i també presentarem el nou ‘Millennium 4’, seguint la saga literària creada per Stieg Larsson, i que ara continua el novell David Lagercrantz, a més de fer un repàs als llibres més venuts en el rànquing de vendes de les principals llibreries del país, i també inclourem les recomanacions de la nostra col.laboradora, la llibretera igualadina, Isabel Casas.

Primera emissió d’aquest segon ‘Vols llegir?’, onzena temporada, a Ràdio Nova (107.7 fm/Anoia – radionova.cat), aquest dilluns dia 5 d’octubre de 20 a 21h., i segona emissió per Ràdio Igualada (103.2 fm/Anoia – radioigualada.cat), divendres dia 9 d’octubre de 20:10 a 21h.