ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -348-

NOVES DAMES DEL CRIM (Llibres del Delicte, 2015)

Després de demostrar amb els tretze relats d’Elles també maten, publicat el 2013 dins de la col.lecció de novel.la negra en català de l’editorial ‘Llibres del delicte’ (3er volum), que les escriptores catalanes si cal matar, maten, ara tornen a la càrrega amb una altra mostra col·lectiva de talent. Tretze noves autores que ens ofereixen les seves magnífiques històries, escrites expressament per a l’ocasió.

‘Noves dames del crim’ presenta una novetat: algunes de les integrants són nouvingudes a la literatura negra i policial. Malgrat el seu enorme bagatge literari, aquesta antologia ha estat el seu primer contacte amb el gènere. I l’experiència els ha encantat, com demostra a bastament la qualitat dels relats.

Les ‘Noves dames del crim’ són: Isabel-Clara Simó, Rosa Ribas, Anna Moner, Isabel Franc, Elisenda Roca, Blanca Busquets, Roser Cabré-Verdiell, Montse Sanjuan, Sílvia Romero, Antònia Carré-Pons, Raquel Picolo, Gemma Pasqual-Escrivà i Anna Maria Villalonga, que per segona vegada s’ha fet càrrec de nou de la coordinació d’aquest volum, continuació de l’èxit editorial que ha suposat el primer lliurament amb ‘Elles també maten’.

ANNA MARIA VILLALONGA AL ‘VOLS LLEGIR?’ 

la co-autora i coordinadora d’aquesta novetat editorial, Anna Maria Villalonga, va entrevistada en la primera edició del ‘Vols llegir?’ de la onzena temporada a Ràdio Nova i Ràdio Igualada, emesa el 28 de setembre, amb motiu de la publicació de ‘Noves dames del crim’. En aquest mateix article podeu escoltar aquesta entrevista:

Article relacionat: ‘Elles també maten’ – volsllegir.cat

Font/enllaç: Editorial Llibres del delicte / Llegir en català

Article/post 1259 – Vols llegir? – volsllegir.cat