ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -351-

‘ATLES DEL BOLETAIRE’ de Marc Estévez Casabosch (Ara llibres, 2015)

Ja és una tradició en el volsllegir.cat i també en el nostre espai radiofònic, el ‘Vols llegir?’, a Ràdio Nova i també a Ràdio Igualada, destacar per aquestes dates la novetat editorial més destacada pel que fa l’univers dels bolets. És hora de trobar els millors bolets, sigui on siguis. Aquesta es la proposta de tot un especialista en la matèria, i que anualment publica el seu llibre envers als bolets, en Marc Estévez Casabosch, tot un especialista. Enguany, ‘Atles del boletaire’ és el títol escollit per aquesta nova proposta, una guia que té per objectiu ajudar-nos a trobar els millors bolets arreu de la geografia catalana. Publicat per Ara Llibres, està disponible a les principals llibreries del país des del passat 31 d’agost, i disposa d’un total de 184 pàgines.

L’ARGUMENT

‘Atles del boletaire‘ és la guia imprescindible i definitiva per trobar bolets deliciosos a qualsevol racó de la geografia catalana, sigueu on sigueu i en qualsevol època de l’any. Cap bosc ni cap bolet no se us podrà resistir si observeu i llegiu detingudament tota la informació que s’amaga en aquestes pàgines.

Una radiografia completa de Catalunya amb tot el territori al descobert, comarca per comarca, bolet a bolet. Hi trobareu mapes, explicacions detallades, acurades descripcions de més de 50 espècies comestibles, consells, fotografies, secrets i calendaris de recol·lecció que us convertiran en autèntics experts en bolets, boscos i territori.

Un llibre que us permetrà fer un pas endavant en la descoberta i coneixement del fascinant món dels bolets. La natura us està esperant!

L’AUTOR

Marc Estévez Casabosch, nascut a Barcelona, però posseït per un pensament silvestre poc convencional, fa uns quants anys va decidir establir-se a pagès, on ha pogut experimentar i anar cultivant la saviesa que proporciona el contacte directe amb la terra. Els seus llibres divulgatius són èxit de vendes any rere anys. És autor dels dos volums d’El secret més ben guardat (Ara Llibres, 2007), Bolets en temps de crisi (Ara Llibres, 2009), Setas al descubierto (Now Books, 2010) o La ruta del tresor (Ara Llibres, 2011), entre d’altres. Actualment, a més d’escriure i plantar hortalisses apassionadament, comparteix experiències a través de cursos, tallers, conferències i col·laboracions en diversos mitjans de comunicació.

Font/enllaç: Ara Llibres

Article/post 1263 – Vols llegir? – volsllegir.cat