ELS LECTORS QUE SI ESTIMEN ELS LLIBRES -353-

‘LA VIDA ÉS MÉS DOLÇA SENSE SUCRE’ de Sandra Ribalta Peralba (Angle Editorial, 2015)

Avui en dia, el sucre és un producte omnipresent a la nostra dieta. Camuflat sota diversos noms, està present en molts més aliments dels que ens pensem. A banda de dolços, pastissos i brioixeria, trobem sucres en la majoria dels aliments processats: begudes, productes lactis, cereals, salses… I sorprenentment també en els medicaments i el tabac!

S’ha comprovat científicament que el sucre refinat és molt addictiu i té un paper important en una llarga llista de malalties, des de l’obesitat i la diabetis, a la depressió, la migranya o l’ansietat. I és que el sucre no aporta nutrients, sinó tot el contrari, és un lladre de vitamines i minerals.

Sandra Ribalta autora d’aquesta novetat editorial, ‘La vida és més dolça sense sucre’,  posa sobre la taula totes aquestes qüestions i ens fa prendre consciència de la importància de prescindir d’aquest producte que perjudica la nostra salut. Fes fora el sucre de la teva dieta i podràs comprovar com millora la teva salut, com canvia el teu estat d’ànim, com regules millor la gana i com pots controlar la bàscula.

El llibre és publicat per Angle Editorial, dins de la col.lecció ‘Inspira’. Disposa d’un total de 176 pàgines.

L’AUTORA

Sandra Ribalta Peralba (Berga, 1978), és diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat Ramon Llull i s’ha format també en Alimentació Natural i Nutrició Esportiva. Membre del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, és coach nutricional i exerceix la consulta clínica, així com la docència i la divulgació sobre salut, nutrició, dietètica i higiene alimentària en diversos centres i institucions.

Font/enllaç: Angle Editorial

Article/post 1266 – Vols llegir? – volsllegir.cat