VLLG? / COMUNICACIÓ

Nova setmana d’emissió del programa de llibres ‘Vols llegir?’, amb doble difusió: dilluns dia 26 d’octubre a Ràdio Nova, a partir de les 20h., i divendres dia 30 a Ràdio Igualada, a les 20:15h. Afegint també la redifusió el diumenge dia 1 de novembre, a les 9 del matí a Ràdio Igualada i a la una del migdia a Ràdio Nova. Moltes possibilitats d’escoltar aquesta cinquena edició de la onzena temporada del ‘Vols llegir?’.

Continguts d’aquesta nova edició s’inclouen un bon grapat de novetats editorials: ‘Atles del boletaire’ de Marc Estévez Casaboch (Ara llibres, 2015), ‘Noves dames del crim’ (Llibres del delicte, 2015), ‘La merceria’ de Teresa Roig (Columna, 2015), ‘Pecats capitals de la història de Catalunya’ d’Antoni Dalmau, amb el primer lliurament dedicat a la luxúria (Columna, 2015), ‘La vida és més dolça sense sucre’ de Sandra Ribalta (Angle Editorial, 2015) i la recomanació feta per la nostra col.laboradora, la llibretera igualadina Isabel Casas, amb ‘Les pareres fan la flor blava’ de Gerbrand Bakker (Raig Verd, 2015).

El programa també inclou una entrevista a l’escriptor i traductor igualadí, Josep Sampere, que ens presenta la seva nova novel.la, incursió a la literatura de terror, amb ‘Aquesta nit no parlis amb ningú!’ (Males herbes, 2015).

Recordeu que aquesta cinquena edició del ‘Vols llegir?’ la podreu escoltar posteriorment a través del servei de podcast-ràdio a la carta que teniu disponible a través del nostres portal web ‘volsllegir.cat’ i també a través de la pàgina web de Ràdio Igualada.

Sempre hi ha temps per llegir i escoltar el ‘Vols llegir?’. Bones lectures i bona setmana.